Olivier Oudshoorn woont in een appartement aan het Dubbelspoor maar heeft veel overlast door geurhinder van Wagro en overweegt om snel weer te verhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Olivier Oudshoorn woont in een appartement aan het Dubbelspoor maar heeft veel overlast door geurhinder van Wagro en overweegt om snel weer te verhuizen. © Pim Mul

Stank van compostfabriek jaagt Olivier nú al zijn nieuwe huis uit: ‘Mijn vriendin kan er niet van slapen’

Een beetje stank kan Olivier Oudshoorn wel hebben rond zijn huurwoning in de wijk Park Triangel in Waddinxveen, maar zoals het de laatste maanden is, dat wordt hem te gortig. Hoewel hij er nog geen jaar woont, overweegt hij om weer te verhuizen. 

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Gouda

 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Braziliaanse president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronadoden'
  Play

  Braziliaan­se president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronado­den'