Peter van der Jagt van De Computeraar in Nieuwkoop, die onder meer wifi-verbindingen in huis verbetert:. ,,Ik zit behoorlijk in het werk.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Peter van der Jagt van De Computeraar in Nieuwkoop, die onder meer wifi-verbindingen in huis verbetert:. ,,Ik zit behoorlijk in het werk.’’ © Peter Franken

Trage wifi en problemen met het volgen van de online-vergadering? Door deze tips wordt thuiswerken een ‘makkie’

CORONAZit je net lekker thuis in die online-vergadering, gaat het beeld op zwart. En, waarom is mijn wifi op zolder zo slecht en hoe sluit ik die printer aan? De waardering voor en de afhankelijkheid van vakmensen die dit soort dingen kunnen fiksen, bereikt een voorlopig hoogtepunt.

 1. Uithoflijn, Noord/Zuidlijn, Hoekse Lijn: allemaal miljoenen duurder dan gepland én vertraagd – maar waarom eigenlijk?
  PREMIUM
  VRAAG MAAR RAAK

  Uithoflijn, Noord/Zuidlijn, Hoekse Lijn: allemaal miljoenen duurder dan gepland én vertraagd – maar waarom eigenlijk?

  De Amsterdamse Noord/Zuidlijn wordt mogelijk doorgetrokken naar Schiphol en ook Utrecht is in de toekomst misschien twee nieuwe tramlijnen rijker, bleek afgelopen week. De aanleg van dit soort tram- en metrolijnen gaat vaak niet zonder slag of stoot: de projecten vallen met regelmaat miljoenen euro’s duurder uit en duren járen langer dan gepland. Waarom eigenlijk?

In samenwerking met indebuurt Gouda

 1. ‘Marco Kroon heeft trauma na verkrachting Afghanistan’
  Play

  ‘Marco Kroon heeft trauma na verkrach­ting Afghanis­tan’

 2. John (59) verloor zijn baan en kreeg kanker, maar dit bedrijf gaf hem een nieuwe start
  Play

  John (59) verloor zijn baan en kreeg kanker, maar dit bedrijf gaf hem een nieuwe start