AD Groene Hart zoekt digitaal talent

VacatureOp zoek naar een uitdagende werkplek? AD Groene Hart zoekt per direct een freelance online redacteur.

AD Groene Hart is hét nieuwsmedium in de regio’s AlphenGouda en Woerden: het Groene Hart. Een levendig gebied met steden en dorpen midden in de Randstad. De website, app en krant voorzien honderdduizenden inwoners van het gebied zeven dagen per week van het meest actuele nieuws. Als online redacteur houd jij de meldingen van brandweer, politie en ambulance in de gaten, weet je altijd de leukste filmpjes te vinden en weet jij precies welke verhalen van collega’s het goed doen op de website en social media zoals Facebook.

Wat wij van jou verwachten? Wij zoeken een creatief en journalistiek talent. Je weet wat er in de wereld en in de regio speelt en vindt het leuk om op nieuws te jagen en dat nieuws te vertalen voor de online-kanalen. Je bent iemand die:

- Een journalistieke opleiding volgt op hbo-niveau of die al afgerond heeft
- Goed kan communiceren
- Snel kan schakelen
- Heel erg goed is met Facebook en Twitter
- Foutloos kan schrijven
- Creatief is in het bedenken van onderwerpen

Met regelmaat in het weekeinde, op feestdagen en in de avonduren (tot 22.00 uur) werken hoort bij de job. Wat kunnen wij je bieden? Je kunt een à twee dagen per week werken op onze redactie in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Enthousiast geworden? Leuk! Stuur jouw motivatiebrief met CV naar Derk Westra door te mailen naar d.westra@ad.nl en wie weet tot ziens!

Volledig scherm
Aan de slag als onliner bij AD Groene Hart?

Groene Hart