Volledig scherm
André Hazes (25) bezocht vandaag het Veenlanden College in Vinkeveen in het kader van zijn promotietour voor zijn optreden in Ahoy. © Astrid Visser

André Hazes verrast al zingend oude school in Vinkeveen

Leerlingen van het Veenlanden College in Vinkeveen werden vandaag getrakteerd op een leuke verrassing: zanger en oud-leerling André Hazes (25) bezocht de middelbare school om zijn optreden in Ahoy te promoten.

Volledig scherm
Met veel herrie en sirenes haalde André Hazes hoogstpersoonlijk de leerlingen van het Veenlanden College uit de les. © Astrid Visser

Terwijl de leerlingen braaf in de schoolbanken zaten, kwam André Hazes hen met veel herrie hoogstpersoonlijk uit de les halen. Met een megafoon en sirenes zorgde hij ervoor dat alle leerlingen zich verzamelden in de aula van zijn oude middelbare school.

In de aula werd een feestje gebouwd in het kader van de promotietour voor het optreden van Hazes in Ahoy. De 25-jarige zanger geeft drie concerten, op 18, 19 en 20 oktober. De leerlingen van het Veenlanden kregen alvast een klein voorproefje, want Hazes zong - gehuld in gouden blouse én ondersteund door muzikanten en achtergrondzangeressen- een paar van zijn hits.

‘Een 1 voor Frans’

Quote

Nooit spieken, jongens en meisjes!

André Hazes, Zanger en ervaringsdeskundige

,,Dag meneer”, riep Hazes vanaf het podium, toen zijn oog op een voor hem bekende docent viel. Wat volgde was het verhaal hoe hij zijn antwoorden in zijn boek had geschreven en zo een 1 moest incasseren voor het vak Frans wegens spieken. Hij ging daardoor niet over: “Dus doe dat nooit, jongens en meisjes!”

Groene Hart