Volledig scherm
© Roxeanne Hazes

Dionne is bang en Rox en Monica zijn verliefd

RegiobytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, en Instagram - wij smullen ervan. In de rubriek Regiobytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers uit het Groene Hart.

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld.

De Woerdense zangeres en vlogster Dionne Slagter heeft een bod gedaan op een huis. Daar is ze nogal zenuwachtig voor. 

OnneDi on Twitter

Ik hoor vandaag of mijn bod is geaccepteerd en ik poep echt half in mn broek

Jan Versteegh, opgegroeid in Waddinxveen, geeft een concert voor zijn allergrootste fan: zijn dochtertje Lulu Keesje.

Jan Versteegh

Ochtendconcertje voor m'n grootste fan.

Marieke Elsinga, geboren Goudse, proostte op haar werk met haar collega's op haar nieuwe levensjaar. Gisteren werd ze 32.

Jarig zijn op je werk is dus écht niet erg!🥂

6,806 Likes, 105 Comments - Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: "Jarig zijn op je werk is dus écht niet erg!🥂"

Roxeanne Hazes, die jarenlang met haar moeder Rachel en broer André in Vinkeveen woonde, is dinsdag bevallen van zoon Fender. De trotse moeder deelde dit kiekje op haar Instagram. 

Alleen maar verliefd aan het zijn op mijn jongens. 🤷🏻‍♀️❤️

27.5k Likes, 557 Comments - ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: "Alleen maar verliefd aan het zijn op mijn jongens. 🤷🏻‍♀️❤️"

Youtube-ster Monica Geuze, die recent een appartement heeft gekocht in Vinkeveen, deelt ook een mooi babykiekje. Zij beviel gisteren van haar eerste kindje, dochter Zara-Lizzy Noé. De vader is Spartavoetballer Lars Veldwijk. 

Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018

391.6k Likes, 47.2k Comments - Monica Geuze (@monicageuze) on Instagram: "Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018"