Mooie verhalen maken? Kom stage lopen bij AD Groene Hart

VideoWil jij zo snel mogelijk aan de slag in de journalistiek en zoek je een toffe stageplek? Dan is deze stage iets voor jou.

AD Groene Hart is dé krant en het online nieuwsmerk in de regio Alphen, Gouda en Woerden, een levendig gebied met steden en dorpen midden in de Randstad. Jij rukt straks als verslaggever uit vanaf de regioredactie in Alphen, om op allerlei plekken in het Groene Hart reportages, interviews of achtergrondverhalen te maken. Dat doe je voor de krant én online. Ook maak je regelmatig filmpjes.

Wij bieden je een levendige stageplaats. Bovendien kun je rekenen op een goede begeleiding en natuurlijk krijg je een stagevergoeding. Veel van onze stagiairs blijven na hun stage als freelancer aan de redactie verbonden.

Profiel

Wat wij van jou verwachten? Wij zoeken een creatief en journalistiek talent. Je vindt het leuk om op nieuws te jagen en mooie verhalen te maken. Je bent iemand die:

- Een journalistieke opleiding volgt op hbo-niveau
- Goed kan communiceren
- Onderwerpen tot op de bodem wil uitzoeken
- Goed de weg weet met social media
- Foutloos kan schrijven
- Creatief bent in het bedenken van onderwerpen
- Wonen in het verspreidingsgebied is een pre

Een rijbewijs is niet nodig.

Periode

Wij nemen het hele jaar stagiairs aan. De stage duurt minimaal drie maanden, eventueel langer. Je werkt 38 uur per week en ontvangt een stagevergoeding.

Reageren?

Richt je mail aan stagebegeleiders Mieke Samsom en Femke Rodenburg via gh.redactie@ad.nl. Voeg er enkele producties van jouw hand bij!

Volledig scherm

Groene Hart