Anouk Hoogendijk
Volledig scherm
Anouk Hoogendijk © ANP Kippa

Tino verrast zieke fan en Anouk wordt wakker in lingerie

regiobytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, en Instagram - wij smullen ervan. In de rubriek Regiobytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN’ers uit het Groene Hart.

Marieke Elsinga uit Gouda heet haar kersverse collega Geraldine Kemper welkom bij RTL. Kemper gaat daar Expeditie Robinson Videoland presenteren, ook neemt ze de backstage rol over van zanger Jamai bij The Voice of Holland.

Zanger Jamai, geboren Gouwenaar en opgegroeid in Schoonhovenm, kondigt zijn vertrek aan als zogeheten redroom host bij The Voice of Holland. Geraldine Kemper, die overkomt van BNNVARA zal zijn plek overnemen. 

De Mijdrechtse Anouk Hoogendijk wenst al haar volgers een goedemorgen met deze ochtendfoto. De  voormalig voetbalster van Oranje zegt in het bijschrift dat ze altijd zo wakker wordt. Al is die uitspraak wel met een knipoog.

Zanger Tino Martin uit Vinkeveen mocht de zieke Pien, die diabetes type 1 heeft, opvrolijken met een verrassing. De zanger geeft een concert in het Olympische Stadion in Amsterdam waar hij Pien twee kaartjes voor cadeau geeft.

Groene Hart