Volledig scherm
De selectie van vv Bergambacht traint onder de Spaanse zon in Sevilla. © vv Bergambacht

Voetbalclubs massaal op trainingskamp onder de Zuid-Europese zon

FotoserieDe amateurvoetbalteams uit Het Groene Hart spelen volgend weekend de eerste competitiewedstrijd in 2019. Vele selecties hebben dit weekend uitgekozen om zich in Zuid-Europa hierop optimaal voor te bereiden middels een trainingskamp. Kijk hier naar een overzicht van wat de clubs op hun sociale media plaatsten.

De selectie van ROAC uit Rijpwetering verblijft in het Portugese Albufeira waar sportieve activiteiten als mountainbiken en beachvolleybal op de agenda staan.

Gouderak verblijft in het Zuiden van Spanje. Gisteren keek de selectie in Marbella toe bij de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Borussia Dortmund. Vandaag werd ‘de Torremolinos Cup‘ in de wacht gesleept.

Alphense Boys koos vorige week al voor Sevilla en won daar een oefenwedstrijd van een plaatselijk elftal. 

Dit weekend verblijft Bergambacht in hetzelfde Sevilla. Ook zij komen hier gewoon om te trainen.

Geen Zuid-Europa, maar wel een leuke uitje voor de selectie van het Goudse Donk. Zij verblijven in het Duitse Düsseldorf

Ook Koudekerk heeft het niet slecht voor elkaar met Barcelona als verblijfplaats.

Een trainingskamp in eigen land kan natuurlijk ook gewoon. Schoonhoven zit in Maastricht.

Een Spaanse stad die nog niet genoemd is, is Valencia. Alphia bezoekt stadion Mestalla voor de wedstrijd Valencia - Real Valladolid en bekijkt de stad middels een scootertocht. Alphia houdt op via de eigen site middels wat foto's het thuisfront op de hoogte.

Volledig scherm
De binnenstad van Valencia gefotografeerd door de selectie van Alphia. © vv Alphia

Groene Hart