De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) en forensisch onderzoekers van de politie hebben vrijdagochtend onderzoek gedaan in een woning aan de Marcus Buschstraat in Delfzijl.
Volledig scherm
De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) en forensisch onderzoekers van de politie hebben vrijdagochtend onderzoek gedaan in een woning aan de Marcus Buschstraat in Delfzijl. © Richard Degenhart / ProNews

EOD ingezet bij politie onderzoek naar chemicaliën in woning van ‘tovenaar’

Vanochtend hebben de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) en forensisch onderzoekers van de politie onderzoek gedaan in een woning Delfzijl. Dit meldt ProNews.

  1. Hulporganisatie naar ombudsman om afpakken tenten Ter Apel: ‘In strijd met mensenrechten’

    Hulporgani­sa­tie naar ombudsman om afpakken tenten Ter Apel: ‘In strijd met mensenrech­ten’

    Hulporganisatie MiGreat dient een klacht in bij de Nationale ombudsman over het afpakken van tenten van mensen die gedwongen buiten moesten slapen bij het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel einde afgelopen zomer. MiGreat dient de klacht in samen met de organisatie Doorbraak, meldt de hulporganisatie vandaag. Eerder bij de gemeente Westerwolde en de politie ingediende klachten over de kwestie zijn volgens MiGreat niet in behandeling genomen.

In samenwerking met indebuurt Groningen