Volledig scherm
Zanger Rinus en zijn vriendin Deborah © ANP Kippa

Revaliderende én jarige Debora (van zanger Rinus) bedolven onder wenskaarten

Debora, de vriendin van zanger Rinus, die onlangs ernstige brandwonden opliep, is donderdag bedolven onder de wenskaarten. Na een oproep om ‘Romana’ te feliciteren met haar verjaardag is er geen plaatsje meer vrij op de deur van haar kamer in Brandwondencentrum Groningen.

Debora, ook wel bekend als Romana in de clips van Rinus, liep tijdens de feestdagen ernstige brandwonden op. De vriendin van de zanger uit Drachten wilde een sigaar aansteken, maar een steekvlam zette het haar van de Friezin in lichterlaaie.

Ze liep daarbij zowel eerste-, tweede- als derdegraads brandwonden op, meldde Rinus’ Groningse manager Dennis Franke deze week. ,, Het is nog afwachten of er een operatie moet komen. Zoals het nu lijkt, zullen sommige verwondingen in elk geval voor altijd zichtbaar blijven”, aldus Franke.

Bedankje

Debora werd direct opgenomen in Brandwondencentrum Groningen, waar ze nu nog steeds verblijft. Ze vierde daar donderdag ook haar verjaardag en aan een oproep van Franke om een kaartje te sturen, werd massaal gehoor gegeven.

Rinus bedankte de fans namens Debora op Facebook.

In samenwerking met indebuurt Groningen