Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Verpleegkundige knipt per ongeluk vingertopje baby af in Gronings ziekenhuis

Een verpleegkundige van het Groningse Martini Ziekenhuis heeft vorig jaar november per ongeluk een vingertopje van een baby afgesneden. De zaak hiervoor diende vandaag in Zwolle.

9 reacties

 • elodia Blankerts

  2 maanden geleden
  dat de moeder schrikt heel begreiplijk de verpleeger ook helaas waar gewerkt word worden fouten gemaakt wel g oed dat het ziekenhuis verantwoording neemt beterschap
 • Maria Brand

  2 maanden geleden
  Natuurlijk zegt de moeder een berisping op zijn plaats te vinden. Het lijkt me dat de verpleegkundige zichzelf al aardig zal hebben berispt. Zoiets zal zij toch zeker nóóit gewild hebben. Dan lever je nog liever een eigen vinger in dan zoiets te hebben gedaan.
 • Hildegard Tummers

  2 maanden geleden
  En dan vragen we ons af waarom verpleegkundigen massaal het vak uitstromen. Sorry, verpleegkundigen zijn geen onmensen, geen robotten. Dit is een tragedie die iedereen kan overkomen.
 • P Man

  2 maanden geleden
  Verkeerde schaar gebruikt!! Onderste deel hoort helemaal stomp te zijn en te zien. Dat heet verbandschaar. Snijden hoort sowieso niet. Erg stom! De
 • Gert-Jan Otto

  2 maanden geleden
  Verdrietig voor alle partijen!
 1. FNV en Qbuzz maken afspraken over veiligheid busvervoer naar azc Ter Apel

  FNV en Qbuzz maken afspraken over veiligheid busvervoer naar azc Ter Apel

  Vakbond FNV heeft met busmaatschappij Qbuzz extra afspraken gemaakt om de overlast op de buslijnen tussen station Emmen en het asielzoekerscentrum in Ter Apel verder aan te pakken. Met onmiddellijke ingang gaat de pendelbus weer de volledige dienstregeling rijden. Ook worden over een week op het station van Emmen gastheren of -vrouwen ingezet, die passagiers met bestemming Ter Apel op de pendelbus zullen wijzen.

In samenwerking met indebuurt Groningen