Medewerkers van Fokker Landing Gear in Helmond in onderling gesprek na de bijeenkomst met de vakbonden over de sluiting van de fabriek. De gefotografeerde medewerkers hebben niet de in de tekst aangehaalde uitspraken gedaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van Fokker Landing Gear in Helmond in onderling gesprek na de bijeenkomst met de vakbonden over de sluiting van de fabriek. De gefotografeerde medewerkers hebben niet de in de tekst aangehaalde uitspraken gedaan. © Sem Wijnhoven/DCI Media

‘Afgedankt’ Fokker-personeel in Helmond spuugt vuur: ‘Het zijn vuile ratten’

HELMOND - ‘Als een oude sok in een hoek gegooid’. ‘Besodemieterd’. Razend zijn medewerkers van de Helmondse Fokker-fabriek die dicht moet. Een staking lijkt nabij.

 1. Overleden PSV-perschef Thijs Slegers (46) laat na zijn primeurs een boodschap voor de eeuwigheid achter
  PREMIUM
  Met video

  Overleden PS­V-pers­chef Thijs Slegers (46) laat na zijn primeurs een boodschap voor de eeuwigheid achter

  De maandag overleden PSV-perschef Thijs Slegers (46) veroverde in bijna twintig jaar als journalist een plek op de eerste rang in het topvoetbal en reeg als nieuwsjager de successen aaneen. Hij stapte in 2015 over naar PSV, waar de laatste periode van zijn leven vol fysieke ongemakken verliep. Desondanks wist de bakkerszoon uit Heeze nog iets unieks te bereiken en is hij gestorven met een indrukwekkende erfenis.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt helmond