Het leesplezier bij kinderen holt achteruit. Om het tij te keren worden leesprojecten, zoals hier op een school in Helenaveen, gehouden. 'De Kempel Leest' is op vrijdag 25 juni ook zo'n activiteit.
Volledig scherm
Het leesplezier bij kinderen holt achteruit. Om het tij te keren worden leesprojecten, zoals hier op een school in Helenaveen, gehouden. 'De Kempel Leest' is op vrijdag 25 juni ook zo'n activiteit. © Sem Wijnhoven/DCI Media

‘De Kempel Leest’ wil lezen weer leuk maken

Kort nieuwsHELMOND - Het leesplezier bij kinderen holt achteruit. Om het tij te keren houden studenten van lerarenopleiding De Kempel in Helmond op vrijdag 25 juni de activiteit ‘De Kempel Leest’. 

  1. Toch nog een ‘ontsnappingsroute’ voor Ajax? AS Roma kan helpende hand bieden in Europa

    Toch nog een ‘ontsnap­pings­rou­te’ voor Ajax? AS Roma kan helpende hand bieden in Europa

    De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Al kan Ajax nog een ticket ‘promoveren’. Dat hangt van AS Roma af. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. Dat kunnen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heerenveen deze weken via de play-offs bemachtigen. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
    Eindhoven