Kickbokstrainer Stef Muller werd vorig jaar augustus in Uden vermoord. Hij had een dubbelleven als drugscrimineel. Door zijn dood moesten zijn weduwe en dochter zonder hem voor de rechter verschijnen omdat een jaar eerder grondstoffen waren gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Kickbokstrainer Stef Muller werd vorig jaar augustus in Uden vermoord. Hij had een dubbelleven als drugscrimineel. Door zijn dood moesten zijn weduwe en dochter zonder hem voor de rechter verschijnen omdat een jaar eerder grondstoffen waren gevonden. © MARCO VAN DEN BROEK

Gezin van vermoorde crimineel Muller draait op voor zijn drugslab, weduwe naar de cel

DEN BOSCH - Van de doden niets dan goeds. Zeker als het om familie gaat. Desondanks moest een Laarbeekse vrouw haar vader aanwijzen als drugscrimineel. Stef Muller zal er geen straf voor krijgen want hij is overleden. Vermoord, zelfs. Wel kon hij postuum zo zijn dochter vrijpleiten. Zijn weduwe kreeg echter cel voor bezit van grondstoffen.

 1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
  PREMIUM

  Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

  Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”

In samenwerking met indebuurt helmond

 1. Waarom doneerde deze man een miljoen euro aan D66?
  Play

  Waarom doneerde deze man een miljoen euro aan D66?

 2. Weerbericht: af en toe zon, maar de bewolking neemt toe
  Play

  Weerbe­richt: af en toe zon, maar de bewolking neemt toe