Links Rinus Nieuwenburg en Trudy Tielemans, rechts Patrick van Belkum en Heidi den Dekker. Rinus en Trudy nemen begin volgende maand het stokje over van Patrick en Heidi, die naar Duitsland verhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Links Rinus Nieuwenburg en Trudy Tielemans, rechts Patrick van Belkum en Heidi den Dekker. Rinus en Trudy nemen begin volgende maand het stokje over van Patrick en Heidi, die naar Duitsland verhuizen. © Sem Wijnhoven/DCI Media

‘Goed naar zin gehad’ met De Hoofdzaak in Liessel, maar nieuw avontuur lonkt

LIESSEL - Zijn droom komt uit: Patrick van Belkum van brasserie De Hoofdzaak in Liessel verhuist naar het buitenland. Samen met Heidi den Dekker gaat hij een hotel-restaurant in Duitsland runnen. Begin volgende maand nemen de nieuwe uitbaters Trudy Tielemans en haar man Rinus Nieuwenburg de brasserie over. Zij gaan de barfunctie uitbreiden en veranderen de naam van brasserie in grand-café De Hoofdzaak.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.