Volledig scherm
PREMIUM
Frans Stienen trapt een balletje in het stadion van Helmond Sport, op het moment dat hij nog wethouder van Sport is. © FotoMeulenhof

Helmond: 'Bestuursrol Stienen bij Helmond Sport kan'

HELMOND - De toetreding van oud-wethouder Frans Stienen tot het bestuur van voetbalclub Helmond Sport stuit niet op grote bezwaren. Dat stelt het Helmondse stadsbestuur na vragen van D66 en de SP.

Stienen stopte onlangs na twaalf jaar als wethouder. Tijdens zijn afscheidsfeest werd bekend dat hij plaatsneemt in het bestuur van Helmond Sport. Hij wil zich in die nieuwe rol vooral gaan bezighouden met de verdere ontwikkeling van Sport- en Beleefcampus De Braak, zoals hij dat de voorbije jaren deed als wethouder van Sport.

  1. Opnames Tussen Kunst en Kitsch in Helmond

    Opnames Tussen Kunst en Kitsch in Helmond

    HELMOND - Ze kwamen verwachtingsvol, nieuwsgierig of gewoon nuchter omdat de kans zich nu in Helmond voordeed om de experts van Tussen Kunst en Kitsch te vragen of het zonde was om het schilderij van tante of die vaas van zolder mee te geven naar de kringloopwinkel. Gisteren waren in de kunsthal van Museum Helmond opnames voor het bekende tv-programma en daar kwamen vele tientallen belangstellenden op af. De opnames zijn in het voorjaar op tv te zien.