Toen een jarenlang mishandelde vrouw zei dat ze wilde scheiden, werd ze door haar echtgenoot urenlang op martelende wijze verkracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Toen een jarenlang mishandelde vrouw zei dat ze wilde scheiden, werd ze door haar echtgenoot urenlang op martelende wijze verkracht. © Getty Images/Cavan Images RF

Helmonder lang naar cel voor ‘extreme en zeer vernederende verkrachting’ van zijn vrouw

DEN BOSCH - Dat een Eindhovense vrouw haar Helmondse echtgenoot zelf zou hebben gevraagd om seks die veel weghad van een marteling is volgens de Bossche rechtbank volstrekt ongeloofwaardig. Ze veroordeelt de man tot 42 maanden cel wegens ‘extreme en zeer vernederende verkrachting’.

 1. Koninklijk portret maken via techlab bieb; Duitse paasverrassing via Lambertusconcerten
  Kort nieuws

  Koninklijk portret maken via techlab bieb; Duitse paasverras­sing via Lambertus­con­cer­ten

  Als hij over een maand in Eindhoven zijn verjaardag komt vieren, zitten er voor koning Willem-Alexander waarschijnlijk ook nieuwe portretten tussen de cadeautjes. Het TechLab Digiwijs van Bibliotheek Helmond-Peel geeft kinderen vanaf 8 en tot en met 14 jaar op woensdagmiddag 7 en 21 april online via Teams de handvatten om met diverse technieken een portret van en voor de koning te maken. Deelname is gratis na aanmelding via de site van de bieb. In overleg wordt gekeken hoe de portretten bij de vorst terecht kunnen komen.

In samenwerking met indebuurt helmond

 1. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie