Er is een overschot aan kittens bij het dierenasiel aan de Beemdstraat in Helmond. Van links naar rechts: Didi Romero, David Parrin en Twan Spierings.
Volledig scherm
PREMIUM
Er is een overschot aan kittens bij het dierenasiel aan de Beemdstraat in Helmond. Van links naar rechts: Didi Romero, David Parrin en Twan Spierings. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Helmonds dierenasiel gaat gebukt onder gemiauw; ‘we kunnen geen kat meer kwijt’

VideoHELMOND - Er is constant gemiauw te horen in het Helmondse dierenasiel. De dierenopvang zit zo tjokvol met katten en kittens dat er op dit moment geen nieuwe poezen meer kunnen worden opgevangen. Bedrijfsleider Twan Spierings luidt de noodklok. ‘We hebben dringend hulp nodig’.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt helmond