Dj's Jorden Jansen (links) en Noah Vermeulen doen mee aan een dj-marathon in Alphen aan den Rijn.
Volledig scherm
Dj's Jorden Jansen (links) en Noah Vermeulen doen mee aan een dj-marathon in Alphen aan den Rijn. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Helmondse dj’s doen mee met wereldrecordpoging langste dj-set draaien

HELMOND – Tien dagen lang, vierentwintig uur per dag draaien. Daarmee hoopt DJ School Alphen een record te breken. En daar doen Jorden Jansen en Noah Vermeulen, beiden opkomende dj-talenten uit Helmond, maar al te graag aan mee. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt helmond