Volledig scherm
PREMIUM
Geert Wilders bezoekt de markt in Helmond. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Knuffels, kussen en rozen voor Wilders op de markt in Helmond

HELMOND - PVV-fractieleider Geert Wilders was zaterdagmiddag op de markt in Helmond, om zijn partij  op weg te helpen bij de provinciale verkiezingen. Hij werd overstelpt met kussen, knuffels en rozen. 

Met een brede grijns op zijn gezicht loopt André Hof over de Helmondse markt. Vóór hem loopt Geert Wilders, omsingeld door enkele tientallen politieagenten, beveiligers in hesjes en mannen in donkere pakken met oortjes. Daar omheen proberen honderden mensen een glimp op te vangen van de PVV-fractievoorzitter, die eerder op de dag al in Heerlen was om te flyeren voor zijn partij. En ondanks deze menselijke muur heeft hij Wilders een handje geschud en op de foto gezet. Zijn dag kan niet meer stuk. 

  1. Ieder wil zijn ‘eigen’ stadhuis in Helmond
    PREMIUM

    Ieder wil zijn ‘eigen’ stadhuis in Helmond

    HELMOND - De een pleit voor meer groen in het plan, de ander voor meer water. De derde wil een nóg compacter ontwerp, nummer vier vraagt zich af waarom er geen parkeergarage komt. Er zijn zorgen over te veel schaduw en over onveiligheid op straat. Sommigen vinden het eerste model van het nieuwe Helmondse stadhuis beter, anderen het tweede en weer anderen wijzen beide af. Oftewel: het schiet alle kanten op tijdens de informatieavond over het Huis voor de Stad.

In samenwerking met indebuurt helmond