Neeltje Verbeeten en haar vriend Michel, hier samen met hun dochter Jesslynn,  zijn sinds 2,5 jaar op zoek naar een koophuis in Aarle-Rixtel.
Volledig scherm
PREMIUM
Neeltje Verbeeten en haar vriend Michel, hier samen met hun dochter Jesslynn, zijn sinds 2,5 jaar op zoek naar een koophuis in Aarle-Rixtel. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Neeltje, Michel en Jesslynn zijn klaar voor starterswoning maar komen er niet tussen: ‘Echt onmogelijk’

HELMOND - Deze nachtmerrie kennen veel starters op de lokale woningmarkt; gemiddeld mag de prijs rond de 193.000 euro schommelen, op Funda zien ze in de stad hooguit een paar en in de dorpen nagenoeg geen huizen te koop. Plopt er alsnog eentje op, ben je nummer 41 én kansloos omdat je geen tienduizenden euro’s kunt overbieden.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt helmond