Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Overval blijkt ruzie tussen broers uit Helmond

DEN BOSCH - Even leek een Helmonder in maart dit jaar slachtoffer van een woningoverval. Maar de verdwenen pinpas, horloge en iPhone waren bijzaak, zo bleek dinsdagmiddag in de rechtbank. De binnenvallende verdachten waren twee broers. De een was kwaad op de ander, waarbij diens sekspartner uiteindelijk de klappen kreeg

Dat een avondje stappen uit de hand liep, is overduidelijk. Wat er precies gebeurde echter niet. De twee, Mohamed en Hamid el-K. (33 en 30) hadden flink gedronken en veel gebruikt. Voordat ze diep in de nacht naar huis gingen, zou Hamid sigaretten gaan halen. Toen hij niet terugkwam wist Mohamed wel waar hij Hamid moest zoeken: bij een man met wie hij regelmatig seks had. En daar zat Hamid inderdaad.

  1. Koffiepraatje tegen eenzaamheid op station Helmond
    PREMIUM

    Koffie­praat­je tegen eenzaam­heid op station Helmond

    HELMOND - Geven en nemen, dat is bij het ochtendgloren het toverwoord naast de fietsenstalling van station Helmond. Daar is op maandagochtend de aftrap van de door NS en ProRail gelanceerde campagne 'Koffie in Helmond'. Reizigers krijgen de komende weken op de vier Helmondse stations in de ochtendspits een gratis kopje koffie aangeboden. Zij moeten in ruil daarvoor op hun beurt aan een wildvreemde een warm drankje overhandigen. Hierdoor moeten mensen meer met elkaar in gesprek raken.

In samenwerking met indebuurt helmond