Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

15-jarige jongen in Hengelo aangereden: automobilist rijdt door

HENGELO - Een 15-jarige jongen is woensdagmiddag aangereden door een auto. De jongen fietste op de kruising Grundellaan met de Anninksweg in Hengelo toen hij werd aangereden. De automobilist is na het ongeval doorgereden, zonder hulp te verlenen. De politie roept getuigen op zich te melden.

 1. Corona maakte buurtbemiddeling in Twentse lastiger, maar niet onmogelijk: ‘Ook krappe woningmarkt leidt tot meer ruzies’
  PREMIUM

  Corona maakte buurtbemid­de­ling in Twentse lastiger, maar niet onmogelijk: ‘Ook krappe woning­markt leidt tot meer ruzies’

  HENGELO/HAAKSBERGEN - Hoe lastig het soms ook ging, de buurtbemiddelaars van Wijkracht in Hengelo kijken tevreden en positief terug op het afgelopen coronajaar. En dat terwijl het aantal meldingen van burenruzies flink toenam en veel bemiddelaars vanwege het coronavirus geen huisbezoeken konden doen: „In Hengelo hebben we zelfs vier nieuwe vrijwilligers opgeleid.”
 2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
 3. Gevluchte autodief die gepakt werd bij Beckum stal precies dezelfde Fiat 500 al eerder: ‘Zit gps-tracker in’
  PREMIUM
  Video

  Gevluchte autodief die gepakt werd bij Beckum stal precies dezelfde Fiat 500 al eerder: ‘Zit g­ps-trac­ker in’

  BECKUM - Dubbel pech voor de 63-jarige autodief uit Deventer die maandag door een politieauto van de weg werd gereden bij Beckum. Niet alleen werd hij in de boeien geslagen, ook het feit dát hij werd gepakt lag al in de lijn der verwachting. De man stal de bewuste auto enkele weken geleden ook al en werd ook toen opgespoord. Niet gek: er zit een gps-systeem in.

In samenwerking met indebuurt Hengelo