Volledig scherm
Schouwburg Hengelo nodigt talenten uit hun kunsten te vertonen. © Schouwburg

17de Open Podium bij Schouwburg Hengelo: hoofdprijs 2500 euro

HENGELO - Schouwburg Hengelo houdt dit jaar voor de 17de keer de talentenjacht Open Podium Twente, waarbij aanstormend en gevestigd talent de kans krijgt zich waar te maken op een professioneel podium. De hoofdprijs is 2500 euro. De inschrijving voor de voorrondes is nu begonnen.

Deelnemers uit alle theatergenres zijn welkom om deel te nemen aan het Open Podium Twente: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Wel dienen de deelnemers in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel.

In één van de voorrondes treden de kandidaten op voor publiek en jury. Zij strijden voor een plek in de halve finale en uiteindelijk de grote finale, op 16 mei 2020. De voorrondes zijn op zaterdag 14 en zondag 15 maart, de halve finales op zaterdag 18 en zondag 19 april.

Publieksprijs

Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars van de juryprijzen aan. Het publiek bepaalt wie de publieksprijzen wint. Er zijn prijzen beschikbaar gesteld door Businessclub Podion. Inschrijfformulier en meer info: schouwburghengelo.nl. Inschrijven is gratis en kan tot uiterlijk 15 februari 2020.

In samenwerking met indebuurt Hengelo