Volledig scherm
© News United/Jack Huygens

Agenten bevrijden hondje uit snikhete auto bij Ikea in Hengelo

112HENGELO - Agenten hebben zondagmiddag een hondje uit een snikhete auto gehaald. Het voertuig, met Duits kentekenplaat, stond geparkeerd bij de Ikea in Hengelo. 

Omstanders zagen dat het hondje het erg warm had en schakelden de politie in. Zij hebben de eigenaren laten omroepen in de Ikea, maar hierop kwam geen gehoor. Daarna is besloten om de achterruit van de auto in te slaan.

Zelfs na het inslaan van de autoruit waren de eigenaren van het hondje nergens te bekennen. De viervoeter gaat daarom mee met de dierenambulance en de auto wordt afgesleept. 

Volledig scherm
© News United/Jack Huygens
  1. Inbreker kruipt door etensluik Grieks restaurant in Hengelo

    Inbreker kruipt door etensluik Grieks restaurant in Hengelo

    HENGELO/ALMELO - Hij komt duidelijk in beeld als hij midden in de nacht door het etensluik van restaurant Akropolis in de Hengelose binnenstad naar binnen kruipt. Veel verder komt hij ook niet, maar politiemensen die de volgende dag de beelden bekijken weten genoeg. Ze herkennen meteen de hen bekende Dennis N. (33). Het is de tweede maal dat N. door middel van elektronische apparatuur door de mand valt, afgelopen januari stond hij nog voor de rechter na het stelen van een lok-bh.

In samenwerking met indebuurt Hengelo