Door nog onbekende oorzaak belandde de auto in de vangrail.
Volledig scherm
Door nog onbekende oorzaak belandde de auto in de vangrail. © News United

Auto in de vangrail op de A1 bij Hengelo

HENGELO - Op de A1 bij Hengelo is maandagavond door nog onbekende oorzaak een automobilist met zijn voertuig in de vangrail beland. Door het ongeval was de rechterrijstrook tijdelijk afgesloten voor het verkeer waardoor het verkeer vanuit Oldenzaal enige vertraging op liep.

 1. Indrukwekkend afscheid van Helena (14) uit Hengelo: ‘Ze zou een grote rol hebben gespeeld in onze toekomstige maatschappij’
  PREMIUM
  met video

  Indrukwek­kend afscheid van Helena (14) uit Hengelo: ‘Ze zou een grote rol hebben gespeeld in onze toekomsti­ge maatschap­pij’

  GLANE - Meer dan vijfhonderd mensen hebben zaterdagmiddag afscheid genomen van Helena Boyaci. De 14-jarige Hengelose overleed afgelopen week, aan de gevolgen van een aanrijding. De wereld verliest een intelligent en talentvol meisje, zo spraken geliefden. „Je wilde arts worden, en er was niemand die eraan twijfelde of dat zou lukken.”
 2. De wondere wereld van Twentse privédetectives: ‘Een damestoilet ingaan is raar, maar soms moet het’
  PREMIUM

  De wondere wereld van Twentse privédetec­ti­ves: ‘Een damestoi­let ingaan is raar, maar soms moet het’

  HENGELO - Fraudezaken in het bedrijfsleven, kwesties rondom alimentatie, stalking: het zijn tijdrovende onderzoeken, waar de politie niet altijd capaciteit voor heeft. Het alternatief? Een privédetective inschakelen. Niet goedkoop, maar het gebeurt steeds meer, zien ze bij Bravo Recherche in Hengelo. Het bureau leidt daarom nu zelf nieuwe mensen op. „Iedereen wil scoren in dit vak. Dat is gewoon zo.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo