De filmavond op het Schouwburgplein was in een mum van tijd uitverkocht. In verband met corona was er plaats voor maximaal tweehonderd bezoekers.
Volledig scherm
PREMIUM
De filmavond op het Schouwburgplein was in een mum van tijd uitverkocht. In verband met corona was er plaats voor maximaal tweehonderd bezoekers. © Annina Romita

Buitenbios in Hengelo trekt veel bekijks: ‘Mensen zijn blij elkaar weer te ontmoeten’

HENGELO - Het is inmiddels vaste prik op de agenda van het Filmhuis Hengelo: de buitenfilm. Voor het zesde achtereenvolgende jaar werd het Schouwburgplein zaterdag getransformeerd tot openluchtbioscoop. 

  1. Volleybal: Alles komt aan op laatste wedstrijd voor Gemini, degradatie voor Twente’05
    PREMIUM

    Volleybal: Alles komt aan op laatste wedstrijd voor Gemini, degradatie voor Twente’05

    Het einde van de competitie nadert. De meeste kaarten zijn geschud. De vrouwen van Kerkemeijer Gemini zijn nog niet zeker van handhaving in de tweede divisie B, voor de Borculose volleybalsters komt alles aan op de laatste speelronde. Kuipers Flevoll liep averij op in de titelstrijd in de derde divisie A voor vrouwen, terwijl voor de mannen van Root Twente’05 het doek in de derde divisie A viel. Eredivisionist Apollo 8 komt zondag pas in actie. Zij nemen het in eigen huis op tegen Sneek.
    Hengelo

In samenwerking met indebuurt Hengelo