Een ongeval in juni van dit jaar. CDA-raadslid Marcel Elferink wil de uitkomsten weten van de verkeerstellingen op de Haaksbergerstraat.
Volledig scherm
Een ongeval in juni van dit jaar. CDA-raadslid Marcel Elferink wil de uitkomsten weten van de verkeerstellingen op de Haaksbergerstraat. © News United/ Jack Huygens

CDA informeert naar verkeersmeting N739 bij Beckum, die twee jaar geleden werd aangekondigd

BECKUM - De CDA-fractie is benieuwd naar de definitieve meting van de hoeveelheid verkeer op de Haaksbergerstraat bij Beckum. Deze meting werd twee jaar geleden aangekondigd door het college, de uitkomst is nooit bekendgemaakt.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Schoot I. (34) door Hengelose brievenbus? Bewoners weten het zeker, I. ontkent: ‘Ben daar niet geweest!’
  PREMIUM

  Schoot I. (34) door Hengelose brievenbus? Bewoners weten het zeker, I. ontkent: ‘Ben daar niet geweest!’

  HENGELO/ALMELO - Op 12 maart kleppert de brievenbus van een woning aan de Coba Kellingstraat in Hengelo. Er klinken harde knallen. Iemand heeft de loop van een pistool door de brievenbus geschoven en enkele malen geschoten. Voor de bewoners is al snel duidelijk wie de schutter moet zijn: broer en zwager I. (34), met wie er zes jaar terug onenigheid was. Dinsdag besloot de rechtbank in Almelo dat I. voor observatie in het Pieter Baan Centrum wordt geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Hengelo