De centrumring is weer open. De werkzaamheden aan de Marskant (vanaf het politiebureau) en de Deldenerstraat (tot aan de Langestraat) zijn vrijdag afgerond.
Volledig scherm
De centrumring is weer open. De werkzaamheden aan de Marskant (vanaf het politiebureau) en de Deldenerstraat (tot aan de Langestraat) zijn vrijdag afgerond. © Lars Smook

Centrumring Hengelo is weer helemaal open, met minder lang wachten voor rood

HENGELO - Autoverkeer in de Hengelose binnenstad kan weer gebruik maken van de hele centrumring. Aannemer Strukton Civiel heeft vrijdag het deel tussen de Marskant en de Langestraat vrijgegeven. Het werk aan de Deldenerstraat richting Delden gaat nu juist beginnen.

  1. Waarom politie geen foto toont van Johan S. & 5 andere vragen over jacht op Hengelose nep-cateraar
    PREMIUM

    Waarom politie geen foto toont van Johan S. & 5 andere vragen over jacht op Hengelose nep-cateraar

    HENGELO - ‘Zo’n meesteroplichter nog wat sparen door niet de foto te tonen? Wat een idioterie!’ En: ‘Laat gewoon zijn gezicht zien zonder geblur!’ Zomaar een greep uit de reacties op Facebook na de berichtgeving van De Twentsche Courant Tubantia/Tubantia.nl over de voortvluchtige oplichter Johan S., die in Twente tientallen particulieren en bedrijven heeft gedupeerd. Maar waaróm wordt zijn foto niet getoond? Daaraan liggen diverse argumenten en dilemma’s ten grondslag.

In samenwerking met indebuurt Hengelo