Volledig scherm
Duncan Laurence na de zege in Tel Aviv © AFP

Concert Duncan in Hengelo vannacht direct uitverkocht

HENGELO - Het concert van Duncan Laurence in Metropool Hengelo is uitverkocht. Tickets voor het evenementen vlogen zaterdagnacht - direct na de historische zege op het songfestival - de deur uit. “We hebben nog nooit zoveel tickets verkocht ’s nachts.”

De eerste songfestivalwinst voor Nederland in 44 jaar maakt veel los, ook in Twente. Duncan Laurence  schreef zaterdag geschiedenis door met zijn nummer Arcade het festival in Tel Aviv te winnen. 

Eerder op de zaterdag gingen tickets voor een concert van Duncan in Metropool Hengelo - op 8 november - in de voorverkoop. De helft van de tickets werd al voor de start van de finale verkocht. 

De rest volgde vliegensvlug na de winst. “We hebben nog nooit zoveel tickets verkocht ’s nachts” lacht Metropool-directeur Johan de Jong. “We zijn dan ook trots om deze unieke artiest op 8 november op het podium van Metropool te mogen ontvangen. Music first”.

Volledig scherm
© Lars Smook
  1. Drie Twentse aanhoudingen in onderzoek naar fraude door mesthandelaar

    Drie Twentse aanhoudin­gen in onderzoek naar fraude door mesthande­laar

    HENGELO - De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft drie functionarissen van een Twents bedrijf in vervoer, handel en verwerking van mest aangehouden. De onderneming uit de omgeving van Hengelo en de functionarissen worden ervan verdacht te frauderen door het doen van valse laad- en losmeldingen en het manipuleren van mestmonsters. Hiermee zijn volgens de NVVA vermoedelijk tientallen boeren gefaciliteerd.

In samenwerking met indebuurt Hengelo