Volledig scherm
Everwijn Overberg (links) vlak na het aanbieden van de handtekeningen tegen het verdwijnen van de grijze container. © Saskia Minkman

Everwijn Overberg vertrekt per direct bij Lokaal Hengelo

HENGELO - Everwijn Overberg, op een bij de raadsverkiezingen onverkiesbare vijftiende plek van Lokaal Hengelo, is per direct vertrokken bij die partij. Hij had van zijn partij 'meer verwacht met betrekking tot het aangevraagde referendum' over het afvalbeleid.

Teleurstelling

Toen hij zijn teleurstelling daarover uitte twitterde  fractievertegenwoordiger Roel Jaarsma: „Lijkt mij maar 1 oplossing voor Hengelo: Nieuwe partij: lijst Overberg.”

Overberg: „Dan worden mij een aantal zaken duidelijk.” Raadslid Patrick Rillman zou hem hebben toegevoegd: „Opgeruimd staat netjes!”

  1. Boek over 150 jaar Stork Hengelo:
Storkiaan, dat blijf je je hele leven
    PREMIUM

    Boek over 150 jaar Stork Hengelo: Storkiaan, dat blijf je je hele leven

    HENGELO - Het is een boekje over de hardwerkende, gewone Storkiaan. De frezer, de draaier, de ketelmaker, de telefoniste. „De mensen die Stork groot hebben gemaakt. Die wil ik met dit boekje een gezicht geven” , zegt auteur Marco Krijnsen. Hij tekende de verhalen op over hun werkzame jaren bij de onderneming, die anderhalve eeuw geleden werd opgericht. De titel: Storkiaan. Dan is het meteen duidelijk waarover het gaat, vindt de schrijver.

In samenwerking met indebuurt Hengelo