Een van de nieuwe wegwijzers, vlakbij de Makro, werden onthuld door Sietske Smit, voorzitter van Twentekanaal-belangenvereniging BIT, en wethouder Gerard Gerrits.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de nieuwe wegwijzers, vlakbij de Makro, werden onthuld door Sietske Smit, voorzitter van Twentekanaal-belangenvereniging BIT, en wethouder Gerard Gerrits. © Frans Nikkels

Frisblauwe bewegwijzering op Hengelose bedrijvenpark Twentekanaal

HENGELO - Wie de weg zoekt op bedrijvenpark Twentekanaal, wordt daarbij voortaan geholpen door splinternieuwe wegwijzers. De oude portaalborden hebben plaatsgemaakt voor frisse blauwe borden. Het is het eerste, zichtbare uitvloeisel van een nieuwe jaarplan.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Hengelo