Robert Reinders, beter bekend als Robert Jay, op zijn balkon in Amsterdam, met zicht op theater Carré. „Dan visualiseer ik dat ik daar straks sta, met mijn boek en gitaar in de hand.”
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Reinders, beter bekend als Robert Jay, op zijn balkon in Amsterdam, met zicht op theater Carré. „Dan visualiseer ik dat ik daar straks sta, met mijn boek en gitaar in de hand.” © Dingena Mol

Fysiek een puinhoop, maar rocker Robert Jay uit Hengelo stopt pas met spelen als hij neervalt

HENGELO/AMSTERDAM - Hij heeft pijn in zijn botten. Elke dag. Verblijft twee dagen in de week in het ziekenhuis. Maar dat heeft Robert J. Reinders, ook bekend als Robert Jay, er niet van weerhouden om toch weer een nieuwe single uit te brengen.

 1. Rust rond geëvacueerde school De Telgenkamp in Hengelo is terug: melding lijkt vals
  update/video

  Rust rond geëvacueer­de school De Telgenkamp in Hengelo is terug: melding lijkt vals

  HENGELO - De rust rond de basisschool De Telgenkamp is terug. Rond half vier keerden brandweerlieden, explosievendeskundigen, ambulances en de meeste politiemensen terug naar hun post. De school is weer vrijgegeven. Er lijkt sprake van een valse melding. De ontruiming van De Telgenkamp gebeurde na een anonieme melding rond half twaalf. Ook de woningen in de directe omgeving werden rond het middaguur ontruimd.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

 1. Van der Plas woest op De Jonge: 'Minachtend wat u doet!'
  Play

  Van der Plas woest op De Jonge: 'Minachtend wat u doet!'

 2. ‘3.. 2.. 1.. and liftoff!’ Lancering geslaagd: SpaceX brengt astronauten naar ISS
  Play

  ‘3.. 2.. 1.. and liftoff!’ Lancering geslaagd: SpaceX brengt astronau­ten naar ISS