Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Gewapende overval in Hengelo, twee mannen aangehouden

HENGELO - Op een parkeerterrein aan de Torenlaan in Hengelo is vrijdagavond een gewapende overval gepleegd. Dit gebeurde rond 23.25 uur. Ongeveer anderhalf uur later werden twee verdachten aangehouden in Arnhem.

Het slachtoffer is mishandeld, waarna de daders enkele persoonlijke spullen meenamen. Dat meldt de politie zaterdagmiddag. Rond 01.00 uur vond de politie de auto met het doorgegeven kenteken in Arnhem, waar een 23-jarige man uit Arnhem en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats konden worden aangehouden. 

De twee mannen zijn als verdachten overgebracht naar het politiebureau. Ook werden een auto en een vuurwapen in beslag genomen. 

  1. Meidenvoetbal in Hengelo: ‘Voetbalclub zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    Meidenvoet­bal in Hengelo: ‘Voetbal­club zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    HENGELO - De voetbalwedstrijden zijn tien minuten aan de gang en de scheidsrechters hebben nog niet één keer hoeven fluiten voor een overtreding, aan de lijn is nog geen onvertogen woord gevallen en als een speelster een bal kopt, zeggen twee trainers tegen elkaar: „Dat zie je niet vaak”. Welkom bij de Hengelose voetbalclub Wilhelminaschool waar zaterdag en zondag met 1.000 deelneemsters het grootste meidenvoetbaltoernooi van Nederland plaatsheeft.

In samenwerking met indebuurt Hengelo