Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Gezellige drukte bij Twents Speciaalbier Festival in Hengelo

HENGELO - Op zondag 9 juni vond het Twents Speciaalbier festival plaats in Hengelo. Het festival was op het terrein van de Twentse Bierbrouwerij aan de Haaksbergerstraat. Het Twents Speciaalbier festival in Hengelo trok nogal wat belangstellenden.

Het festival was op het terrein van de Twentse Bierbrouwerij aan de Haaksbergerstraat. Volgens de organisatie waren er later in de middag al tussen de 5.000 en 6.000 mensen op het evenement afgekomen. Het was een gezellige drukte en het weer zit mee. Veel kleinschalige brouwerijen staan op het terrein om aan het publiek hun bier te laten proeven.

  1. Meidenvoetbal in Hengelo: ‘Voetbalclub zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    Meidenvoet­bal in Hengelo: ‘Voetbal­club zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    HENGELO - De voetbalwedstrijden zijn tien minuten aan de gang en de scheidsrechters hebben nog niet één keer hoeven fluiten voor een overtreding, aan de lijn is nog geen onvertogen woord gevallen en als een speelster een bal kopt, zeggen twee trainers tegen elkaar: „Dat zie je niet vaak”. Welkom bij de Hengelose voetbalclub Wilhelminaschool waar zaterdag en zondag met 1.000 deelneemsters het grootste meidenvoetbaltoernooi van Nederland plaatsheeft.

In samenwerking met indebuurt Hengelo