De Geschillencommissie voor Consumentenzaken moet uitsluitsel geven over de klachten van ouders over zwemschool Zin in Zwemmen. Ouders hebben aangifte gedaan van mishandeling en de zwemschool van bedreigingen en smaad.
Volledig scherm
PREMIUM
De Geschillencommissie voor Consumentenzaken moet uitsluitsel geven over de klachten van ouders over zwemschool Zin in Zwemmen. Ouders hebben aangifte gedaan van mishandeling en de zwemschool van bedreigingen en smaad. © anp

Heibel in het zwembad: Geschillencommissie moet beslissen in conflict ouders en Hengelose zwemschool

HENGELO - Klachten over onder water duwen, schreeuwen tegen kinderen, ze in de nek grijpen en angst zaaien. Aangiftes over en weer. Zwemschool Zin in Zwemmen zit al een tijdje in zwaar weer. De Geschillencommissie voor Consumentenzaken moet opheldering verschaffen.

  1. Tien miljoen voor groot onderzoek naar kunstalvleesklier van Overijsselse uitvinder
    PREMIUM

    Tien miljoen voor groot onderzoek naar kunstal­vlees­klier van Overijssel­se uitvinder

    De Overijsselse uitvinder en diabetespatiënt Robin Knoops bouwde zijn eigen alvleesklier. Het slimme kastje meet de bloedwaarden en houdt met behulp van hormonen zijn suikerziekte in toom. Na een eerste test onder proefpersonen komt er nu 10 miljoen euro beschikbaar voor een groot onderzoek naar de effectiviteit van Knoops’ uitvinding. „Patiënten die hem al even konden gebruiken, wilden hem niet meer teruggeven.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo