Nicole Wolbert (l) en Miriam Lamberts uit Hengelo zijn de eerste bezoekers van Paviljoen de Ontmoeting en worden getrakteerd op een glaasje rosé.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole Wolbert (l) en Miriam Lamberts uit Hengelo zijn de eerste bezoekers van Paviljoen de Ontmoeting en worden getrakteerd op een glaasje rosé. © Annina Romita

Hengeloërs staan in meterslange rijen voor het terras: ‘Fijn dat je weer kunt doen wat je wilt’

HENGELO - Bij de ingang van Grand-Café De Twee Wezen en het tegenovergelegen Stravinsky in het centrum van Hengelo staan meterslange rijen, vooral met jongeren. Na ruim zes maanden kon het woensdag eindelijk weer: een hapje en drankje doen op het terras. 

  1. Auto’s total loss, zand vliegt in het rond: autorodeo Penninkskotten levert prachtige plaatjes op
    Met foto's

    Auto’s total loss, zand vliegt in het rond: autorodeo Penninks­kot­ten levert prachtige plaatjes op

    Het begint een goede traditie te worden, de autorodeo tijdens de Pinksterfeesten Penninkskotten in Enschede (op het randje van Losser). Ook deze zondag leverde het een aantal hele mooie plaatjes op. Op een goede baan werden er de nodige rondjes gereden en het zand vloog in het rond. Lang niet iedereen haalde de finish, maar voor de bezoekers - die massaal langs de kant van de baan stonden - maakte ook dat het een evenement om met volle teugen van te genieten. En het zonnetje, die hielp natuurlijk ook goed mee.
    Enschede