Rob Johannink woont naar eigen zeggen in een onveilige straat, de Geerdinksweg. „Houdt maar eens een enquête onder de bewoners die aan deze straat wonen."
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Johannink woont naar eigen zeggen in een onveilige straat, de Geerdinksweg. „Houdt maar eens een enquête onder de bewoners die aan deze straat wonen." © VINCENT JANNINK

Hengelose Geerdinksweg racecircuit: 'Oversteken staat bijna gelijk aan zelfmoord’

pas op, gevaar!HENGELO - De Geerdinksweg misstaat niet in het rijtje onveilige wegen. Dat zegt buurtbewoner Rob Johannink. „Nadat deze straat opnieuw is ingericht met vrijliggende fietspaden kun je rustig zeggen dat deze straat er niet veiliger op is geworden.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Hengelo