Volledig scherm

Hengelose jongeren blijven zorgen voor overlast in Thiemsland

HENGELO - Omwonenden van het Huys Hengelo-eiland in Thiemsland blijven last houden van nachtbrakers. Met name op donderdag, vrijdag en zaterdag zorgen jongeren voor geluidsoverlast en afval, zegt William ter Beek, voorzitter van de vereniging van eigenaren van het aangrenzende appartementencomplex Paladijn. 

Ter Beek wil de problemen snel met burgemeester Sander Schelberg bespreken. Eerder dit jaar nam de overlast sterk af, na publicaties in deze krant, die leidden tot meer toezicht. Volgens Ter Beek willen omwonenden nu dat het eiland 's avonds en 's nachts wordt afgesloten.

Volledig scherm
© Martin Ruesink
  1. Slotakkoord
    PREMIUM
    COLUMN

    Slotak­koord

    Wat was de wereld heerlijk overzichtelijk, ooit. Bij het overlijden van een dierbare presenteerde een doodgraver in pandjesjas een lijstje muzieknummers. Uit het - summiere - aanbod hadden nabestaanden maar te kiezen. Meer ‘smaken’ waren er niet. Was de betreurde van socialistische huize, werd ‘Morgenrood’ aangevinkt. Katholieken lieten het ‘Ave Maria’ klinken. Uiteraard prijkte de eerdere kantinehulp van Holland Signaal in Hengelo er tussen, zangeres Mieke Telkamp uit Oldenzaal. Haar ‘Waarheen Waarvoor’ stond generaties op 1 op de uitvaart-top 10.

In samenwerking met indebuurt Hengelo