Eigenaar Gabriel Demirdag van Grieks restaurant Akropolis zit nu gehuurd op de hoek van het Stationsplein en de Molenstraat. Hij wil verhuizen naar het naastgelegen pand, dat van hem zelf is. Maar de gemeente Hengelo zit hem dwars.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Gabriel Demirdag van Grieks restaurant Akropolis zit nu gehuurd op de hoek van het Stationsplein en de Molenstraat. Hij wil verhuizen naar het naastgelegen pand, dat van hem zelf is. Maar de gemeente Hengelo zit hem dwars. © Frans Nikkels Fotografie

Hengelose restauranthouder mag niet verhuizen naar eigen pand

HENGELO - Gabriël Demirdag van restaurant Akropolis aan het Stationsplein wil weg uit zijn huurpand. Om te verhuizen naar zijn eigen, naastgelegen pand op nummer 71. Mag niet, zegt de gemeente Hengelo, die wijst op het bestemmingsplan.

 1. Zorgpersoneel Enschede en Oldenzaal leert de grens bewaken: ‘Dan kom je er toch gewoon bij liggen?’
  PREMIUM
  Met video

  Zorgperso­neel Enschede en Oldenzaal leert de grens bewaken: ‘Dan kom je er toch gewoon bij liggen?’

  Een vrouw gaat op bezoek bij haar zus in het ziekenhuis. Als ze hoort dat er al twee bezoekers op haar kamer zijn, het maximum, en zij er niet bij mag bedreigt ze een medewerker met de dood. Die beëindigt het gesprek en wil de beveiliging inschakelen. Dan barst de vrouw in huilen uit. Strijkt de medewerker van het ziekenhuis MST in Enschede over zijn hart?
  Oldenzaal, Enschede

In samenwerking met indebuurt Hengelo