Bestuurslid Henk Kiewik (midden) ontvangt de cheque van Robin Geerdink en adviseur marketing Vera Kole van de Rabobank Midden Twente.
Volledig scherm
Bestuurslid Henk Kiewik (midden) ontvangt de cheque van Robin Geerdink en adviseur marketing Vera Kole van de Rabobank Midden Twente. © Emiel Muijderman

Hengelose revue kan weer even vooruit met nieuwe apparatuur

HENGELO - De Hengelose Revue werd deze week blij verrast met giften van het Rabofonds (3000 euro) en het Lokaal Fonds Hengelo (3500 euro). Het geld is inmiddels gebruikt om nieuwe apparatuur aan te schaffen die onder meer wordt gebruikt om oude voorstellingen van de revue te tonen aan ouderen van de Zonnebloem.

  1. In Hengelo is zelfs een bloembak aan een strenge controle onderworpen
    PREMIUM
    column

    In Hengelo is zelfs een bloembak aan een strenge controle onderwor­pen

    Ik heb hem nog niet gezien, maar wel al veel over hem gehoord. Er loopt een ambtenaar rond in de binnenstad die zichzelf heeft benoemd tot ‘inspecteur bloembakken’. Hij is op zoek naar ernstige misstanden. Zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Hij is onverbiddelijk en streng als hij meent dat er grenzen overschreden worden. Deze waakhond heeft het dus voorzien op bloembakken. Niet gelijk in paniek raken, misschien loopt hij uw deur voorbij.

In samenwerking met indebuurt Hengelo