Een bosje tulpen als steunbetuiging voor het personeel van de toen net gesloten V&D. Hengelo kan inmiddels ook wel een beetje emotionele ondersteuning gebruiken. Het wil maar niet lukken met de invulling van die locatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bosje tulpen als steunbetuiging voor het personeel van de toen net gesloten V&D. Hengelo kan inmiddels ook wel een beetje emotionele ondersteuning gebruiken. Het wil maar niet lukken met de invulling van die locatie. © Beeldbewerking Tubantia

Het is proppen in Borne en Delden, maar in Hengelo mag het juist wel een beetje meer

NieuwsupdateHENGELO/BORNE/DELDEN - Het is proppen in steden en dorpen. En dat leidt tot verzet. In Delden, waar een verkeerde kies in het historische centrum dreigt te worden geplaatst. In Borne waar de gemeente burgers en een projectontwikkelaar op haar pad vindt. En in Hengelo? Die wordt een beetje wanhopig. Wanneer wordt er nou iets in de oude V&D gepropt?

  1. Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll
    PREMIUM

    Volleybal: derbyzeges voor Devoko en Rivo, Gemini stunt bij koploper en zeldzaam verlies Flevoll

    Het was derby day in de topdivsie A voor vrouwen. De zes Twentse teams op het een na hoogste niveau namen het tegen elkaar op. Daarbij waren er zeges voor Devoko, Apollo 8 2 en Rivo Rijssen. Verder zorgden de vrouwen van Kerkemeijer Gemini voor een stunt bij koploper WSV en leed Kuipers Flevoll een zeldzame nederlaag. Bij de mannen maakte Webton Hengelo geen fout tegen Olhaco, terwijl het spannend blijft in de derde divisie A.

In samenwerking met indebuurt Hengelo