Ria Spruit in haar tuin, waar zij en haar man Nelson veertig jaar lang ziel en zaligheid in hebben gelegd. Ze doet mee aan open tuinenweekend van de Hengelose Eigen(zinnige) Tuinen.
Volledig scherm
Ria Spruit in haar tuin, waar zij en haar man Nelson veertig jaar lang ziel en zaligheid in hebben gelegd. Ze doet mee aan open tuinenweekend van de Hengelose Eigen(zinnige) Tuinen. © Reinier van Willigen

Hof van Eden, midden in Hengelo: op avontuur door de eigenzinnige tuin van Ria Spruit

HENGELO - Wie een bijzondere tuin wil zien, moet eens langs gaan bij Ria Spruit. Verwacht echter geen aangeharkte borders met plantjes keurig op een rij. Vreselijk saai vindt ze dat. Haar tuin is eigenzinnige tuin, die er geen week hetzelfde uitziet en nog iedere dag blijft verrassen. 

 1. Hoe diep kun je vallen? Van een hek op de weg tot jongens die radicaal van het padje raken
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Hoe diep kun je vallen? Van een hek op de weg tot jongens die radicaal van het padje raken

  Hoe diep kun je zinken? Nou, als je twee jaar lang niet veel meer doet dan zand gooien in een gat in de weg en er een hek bij te zetten, heb je al een aardig dieptepuntje bereikt. Iemand laten verdwalen in een doolhof en weigeren hem de uitgang te wijzen, mag er ook zijn. Maar lager dan met z’n allen een jongen aftuigen en bloedend op straat achter laten, kan niet. Welkom bij het weekoverzicht van Hengelo, Borne en Hof van Twente.
  Hengelo