Volledig scherm
Discotheek Vios Hengelo © Google Streetview

Identiteit verdachte(n) zware mishandeling in Hengelo bekend bij politie

HENGELO - De politie weet wat de identiteit is van de verdachte(n) die achter een zware mishandeling in Hengelo zitten. Donderdag dreigde de politie duidelijke beelden openbaar te maken van de mishandeling als de betrokkenen zich niet zouden melden. 

Het incident vond plaats op zondagavond 2 juni voor de ingang van VIOS. Dit gebeurde om 04:45. De discotheek was toen al dicht. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Bij de mishandeling, die de politie omschrijft als ‘zwaar’, is een slachtoffer gevallen. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen van deze persoon zijn.

Beelden

Een woordvoerder van de politie meldde eerder dat er al meerdere verdachten in beeld waren, maar dat van één verdachte de identiteit nog niet bekend was. Deze persoon werd op Facebook aangemoedigd om zich te melden: “Ben jij of ken jij degene die een laffe mishandeling gepleegd heeft? Dan heb je tot morgen, vrijdag 14 juni, 18.00 uur om je te melden.” De politie dreigde vervolgens beelden van de mishandeling openbaar te maken als betrokkenen zich niet melden. “Dan worden de beelden vrijgegeven waarop jij duidelijk herkenbaar bent en de mishandeling te zien is.”

Het openbaar maken van de beelden bleek niet nodig, op Facebook valt vrijdagavond te lezen dat de agenten druk bezig zijn met het onderzoek. In het belang van het onderzoek kan de woordvoerder niet vertellen hoeveel verdachten er zijn.

In samenwerking met indebuurt Hengelo