Een deel van de gekraakte panden aan de Langelermaatweg. Links het vroegere kantoor van de smeerpotjesfabriek met woning. Daarnaast de afbraakwoningen voor vroegere werknemers.
Volledig scherm
PREMIUM
Een deel van de gekraakte panden aan de Langelermaatweg. Links het vroegere kantoor van de smeerpotjesfabriek met woning. Daarnaast de afbraakwoningen voor vroegere werknemers. © Annina Romita

Met 3-0 achter, maar Hengelose krakers behalen alsnog klinkende overwinning

HENGELO - De krakers aan de Langelermaatweg kunnen voorlopig blijven zitten. Het gerechtshof in Arnhem maakte gehakt van een eerdere uitspraak van de kortgedingrechter. Maar kraker Frans rekent zich niet rijk. „Als kraker sta je altijd met 3-0 achter.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo