Fotograaf Mireille Droste besloot haar zoon en een meisje dat veel op Brooke Shields lijkt, op dezelfde manier te fotograferen als in de film The Blue Lagoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Fotograaf Mireille Droste besloot haar zoon en een meisje dat veel op Brooke Shields lijkt, op dezelfde manier te fotograferen als in de film The Blue Lagoon. © Robin Hilberink

Nederlandse fotografe ontvangt e-mail van Hollywoodacteur Christopher Atkins: ‘Ik dacht dat het nep was’

Stel: je hebt een zoon die sprekend lijkt op je vroegere tieneridool Christopher Atkins, besluit om hem op precies dezelfde manier te fotograferen als de filmposter van The Blue Lagoon, en ontvangt vervolgens een e-mail van de Hollywoodacteur himself. Het overkwam Mireille Droste uit Deurningen.

  1. Brooke Shields heeft 38 jaar na The Blue Lagoon nog oogverblindend bikinilijf

    Brooke Shields heeft 38 jaar na The Blue Lagoon nog oogverblin­dend bikinilijf

    De Amerikaanse actrice Brooke Shields (52), die in 1980 wereldberoemd werd met haar rol in de mierzoete liefdesfilm The Blue Lagoon, domineert vandaag de internationale showbizzmedia omdat ze zich in een tropisch oord liet fotograferen in een bikini. Het kiekje roept bij velen, en Shields zelf, herinneringen op aan de destijds spraakmakende film waarin ze schitterende naast de inmiddels 57-jarige hunk Christopher Atkins. 

In samenwerking met indebuurt Hengelo