Eigenaar Kevin Moespot van de Waarbeek aan het hoofd van de gloednieuwe achtbaan Rupsje Mae. Achter hem parkmascotte Twekky en Postpode Pelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Kevin Moespot van de Waarbeek aan het hoofd van de gloednieuwe achtbaan Rupsje Mae. Achter hem parkmascotte Twekky en Postpode Pelle. © Charissa van Willigen

Niet een, niet twee, nee, vier nieuwe attracties voor De Waarbeek in Hengelo: ‘De mensen moeten denken: wauw, hier gebeurt wat’

HENGELO - De Waarbeek pakt uit. Het pretpark heeft vier nieuwe attracties en een vernieuwde entree. Eigenaar Kevin Moespot: „We gaan gas geven, we willen naar 130.000 bezoekers toe.”

  1. Ajax sluit rampseizoen af met kansloze nederlaag bij Twente en is veroordeeld tot voorronde Europa League
    met video

    Ajax sluit rampsei­zoen af met kansloze nederlaag bij Twente en is veroor­deeld tot voorronde Europa League

    Ajax heeft het rampseizoen in stijl afgesloten. De ploeg van trainer John Heitinga werd door het ontketende FC Twente afgeschminkt (3-1) maar bleef een dubbele Europese degradatie bespaard doordat PSV in Alkmaar won van AZ (1-2). Daardoor beginnen de Amsterdammers het nieuwe seizoen in de play-offs van de Europa League. Twente toonde zich andermaal de topfavoriet voor de play-offs.
    Enschede