Impressie van hoe Sportlaan Driene eruit moet gaan zien. ,,Niemand zal straks nog spreken van een gribusbuurt. Sportlaan Driene wordt een van de mooiste plekken om te wonen in Hengelo”, zegt wethouder Mariska ten Heuw.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van hoe Sportlaan Driene eruit moet gaan zien. ,,Niemand zal straks nog spreken van een gribusbuurt. Sportlaan Driene wordt een van de mooiste plekken om te wonen in Hengelo”, zegt wethouder Mariska ten Heuw. © RRog Stedenbouw en Landschap

Op weg naar een nieuw Sportlaan Driene: ‘Dit wordt een van de mooiste plekken van Hengelo’

HENGELO - Sportlaan Driene gaat op zijn kop. Er is een plan neergelegd voor het gebied waarin wonen, onderwijs, zorg en sport bij elkaar komen.

  1. De week dat de Slag om de Maten begon tussen Hengelo en Borne
    PREMIUM
    nieuwsupdate

    De week dat de Slag om de Maten begon tussen Hengelo en Borne

    HENGELO/BORNE/GOOR - Mensen komen en gaan. Zij die afgelopen week kwamen, zijn vastbesloten: het wordt anders. Beter vooral. Zij die zijn gegaan, dachten toen ze kwamen precies hetzelfde. Maar nu overheerst teleurstelling en desillusie. Misschien wijzen we over vier jaar nog eens terug naar de afgelopen week. Toen er een frisse wind ging waaien in Hengelo. En zich een eerste windvlaag aankondigde in Borne. What about Hof? Daar is het heerlijk windstil.

In samenwerking met indebuurt Hengelo