Maaike Heethaar en de Hengelose wethouder Claudio Bruggink, beiden zijn bij de organisatie van Special Olympics 2022 betrokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Maaike Heethaar en de Hengelose wethouder Claudio Bruggink, beiden zijn bij de organisatie van Special Olympics 2022 betrokken. © Emiel Muijderman

Organisatie Special Olympics in Twente ligt op koers, maar is afhankelijk van vaccinatiesnelheid

HENGELO - Met een plan B is de organisatie van de Special Olympics in Twente nog niet bezig, 2022 is nog ver weg. Maar de onzekerheid die het coronavirus met zich meebrengt, wordt wel gevoeld, vooral bij de verstandelijk gehandicapte sporters, zegt projectdirecteur Maaike Heethaar. „Ze hebben al heel lang niet kunnen trainen.”  

  1. Onderzoek naar witwassen leverde forse bijvangst aan drugs op bij Hengeloër
    PREMIUM

    Onderzoek naar witwassen leverde forse bijvangst aan drugs op bij Hengeloër

    ALMELO/HENGELO In een onderzoek naar witwassen via de handel in bitcoins had de recherche een flinke bijvangst: in de woning van de 36-jarige W.B. in Hengelo bleek een forse hoeveelheid harddrugs te zijn opgeslagen. Verder bezat hij bijna 70.000 euro aan contant geld, twee auto’s, schilderijen, dure horloges, een voorraad whisky ter waarde van 6500, geld en twee chalets op een camping, terwijl zijn inkomsten destijds zeer karig waren.

In samenwerking met indebuurt Hengelo