Volledig scherm
Discotheek Vios Hengelo © Google Streetview

Politie dreigt beelden zware mishandeling Hengelo openbaar te maken

HENGELO - Politie Hengelo dreigt op Facebook beelden van een zware mishandeling bij discotheek VIOS in Hengelo openbaar te maken. De mishandeling vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag 2 juni.

De mishandeling, die de politie omschrijft als ‘zwaar’,  vond rond 04.45 uur plaats voor de ingang van VIOS. De discotheek was toen al dicht. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk. Bij de mishandeling is een slachtoffer gevallen. Over de ernst van het letsel wil de politie geen uitspraak doen.

Duidelijk herkenbaar

Politie Hengelo roept betrokkenen op Facebook op zich te melden. “Ben jij of ken jij degene die een laffe mishandeling gepleegd heeft? Dan heb je tot morgen, vrijdag 14 juni, 18.00 uur om je te melden.” De politie dreigt vervolgens beelden van de mishandeling openbaar te maken als betrokkenen zich niet melden. “Dan worden de beelden vrijgegeven waarop jij duidelijk herkenbaar bent en de mishandeling te zien is.”

Een woordvoerder van de politie meldt dat er al meerdere verdachten in beeld zijn, maar dat van één verdachte de identiteit nog niet bekend is. In het belang van het onderzoek kan de woordvoerder niet vertellen hoeveel verdachten er zijn. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

In samenwerking met indebuurt Hengelo